Kære mini geeks aktiv sommer deltagere. 

Da vi har modtaget flere henvendelser om hvorvidt i er tilmeldt kommer her lidt info. 
Hvis i har tilmeldt jer gennem aktiv sommer skal i bare dukke op i Gigantium ved hovedindgangen (se billede). 

Der vil være aftensmad bestående af lasagne. Derudover vil der være mulighed for køb af slik, chips og drikkevarer under arrangementet.  Det er også tilladt selv at medbringe slik, chips, og drikkevarer til eget forbrug. 

Vi ser frem til at se jer til et døgn med max hygge. 

Latest Posts

 • Kære minigeeks aktiv sommer deltagere

  2017-08-04 10:53:21 /

  Kære mini geeks aktiv sommer deltagere. Da vi har modtaget flere henvendelser om hvorvidt i er tilmeldt kommer her lidt info. Hvis i har tilmeldt jer gennem aktiv sommer skal i bare dukke op i Gigantium ved hovedindgangen (se billede). Der vil være aftensmad bestående af lasagne. Derudover vil der være mulighed for køb af slik, chips og drikkevarer under arrangementet. Det er også tilladt selv at medbringe slik, chips, og drikkevarer til eget forbrug. Vi ser frem til at se jer til et døgn med max hygge.

 • En del af Aktiv Sommer siden 2016

  2017-05-26 10:50:34 /

  Lan Team Nord er blevet en del af Aalborg Kommunes sommerferieaktiviteter for skolebørn “Aktiv Sommer”. Vi glæder os rigtig meget til at lave en fed aktivitet sammen med jer.

 • Geeks Gone Wild #22

  2017-05-26 10:51:25 /

  Sidst Lan Team Nord afholdte et arrangement var Geeks Gone Wild i påsken 2017. Her havde vi 572 gæster i Gistruphallen, hvilket er nordjyllands største Lan party.

Categories